Take the Cake - MBakery - Leipomo

Mbakery - Take the cake

Timanttinen kahvila kauppakeskus Myllyssä!

Katuosoite

Kauppakeskus Mylly

Laajennusosan 2. kerros
Myllynkatu 1, 21280 Raisio
Katso kartta »

Avoinna

MA – PE 10 – 21

LA 10 – 19

SU 10 – 19

 

takethecake@mbakery.fi

Noudatamme kahvilassamme
kulloinkin voimassa olevia
THL:n ja AVI:n koronaohjeistuksia.

Ota yhteyttä

044 237 2520

 

Seuraa meitä
Instagramissa: Take the Cake
Facebookissa: Take The Cake

Upeat suklaatuotteet itselle ja lahjaksi!

Take the Cake -kahvilasta löydät laajan valikoiman käsintehtyjä suklaakonvehteja, MBakeryn erilaisia suklaalevyjä ja MBalloja sekä muita makeisia, kuten marmeladia ja fudgea. Herkuttele itse tai anna lahjaksi!

Joulun alla valikoimassamme on myös kauniita lahjarasioita ja valmiita lahjapakkauksia.

Kakkubuffet – aina perjantaisin!

Take the Cake -kahvila tarjoaa joka perjantai ihanan kakkubuffetin, jossa voi herkutella MBakeryn kakuilla!
Kakkubuffassa saat syödä kakkua niin paljon kuin jaksat, aloitusannoksena on  kolme kakkupalaa vaihtuvasta valikoimastamme. Hintaan kuuluu lisäksi kahvi tai tee.
Kakkubuffetin hinta on 16 euroa, erikoiskahvilla 18 euroa. Tervetuloa!

Ihaniin kahvihetkiin Myllyssä!

Turkulaisen leipomo MBakeryn kahvila Take the Cake löytyy Myllyn Länsitorin läheisyydestä, toisesta kerroksesta. Tervetuloa nauttimaan suolaisista ja makeista herkuistamme!

Paras piispis ikinä

Asiakkaidemme sanoin: Tässä on paras piispis ikinä! MBakeryn leipoma ja Kui-designin kuvittama herkullinen Piispis-munkki nyt saatavilla kaikista kahviloistamme. MBakeryn piispis on laktoositon ja leivottu voihin. Piispiksen sisällä on turkulaisen Robertsin hillotehtaan valmistama mansikkatäyte. Maista ja ihastu!

Aina hyvää kahvia

"Kaupungin paras kahvi!" Näin sanovat monet asiakkaamme, ja palaavat aina uudelleen nauttimaan meille kupillisen kuumaa. Valikoimassamme myös paljon erikoiskahveja ja maistuvia sesonkijuomia. Meiltä voit ostaa kahvia myös kotiin!

Turku-pulla on nyt täällä!

Turku on saanut oman, herkullisen nimikkopullan. Uusi nimikkoleivonnainen on MBakeryn rakkaudenosoitus Turulle. Turku-pullassa on pehmeän pullan välissä Turku-suklaalla maustettua kinuskikermaa ja päällä suklainen Turun vaakuna. Turku-pulla on pysyvä tuote MBakeryn valikoimassa. Se on jatkoa supersuosituille Turku-suklaille.

Puraise pala Turkua!

Turkulainen leipomo MBakery on tuonut myyntiin kaksi Turulle omistettua herkullista tuotetta: Turku-suklaalevyn ja Turku-suklaapallot. Turku-suklaa on kinuski-maitosuklaalevy, jonka pinnalla on sormisuolaa. Turku-suklaapallot puolestaan ovat valkosuklaalla ja lakujauhella päällystetty lakritsipalloja. Turku-tuotteet valmistetaan käsityönä MBakeryn leipomolla Turussa ja tuotteiden etiketeissä elävät uusi ja wanha Turku.

Uusin blogikirjoitus

Kysyttävää tai muuta?

Ota yhteyttä sähköpostilla:

tai puhelimitse:

044 237 2520