MBakeryn rakkaudenosoitus kotikaupungilleen: Turku saa oman nimikkosuklaan - MBakery - Leipomo

MBakeryn rakkaudenosoitus kotikaupungilleen: Turku saa oman nimikkosuklaan

MBakery haluaa tarjota palasen aitoa Turkua herkullisen, käsintehdyn Turku-suklaan muodossa.

Turkulainen leipomo MBakery tuo Turun päivän viikonloppuna myyntiin kaksi herkullista uutuustuotetta: Turku-suklaalevyn ja Turku-suklaapallot.

Turku-suklaa on kinuski-maitosuklaalevy, jonka pinnalla on sormisuolaa. Turku-suklaapallot puolestaan ovat valkosuklaalla ja lakujauhella päällystetty lakritsipalloja. Turku-tuotteet valmistetaan käsityönä MBakeryn leipomolla Turussa ja tuotteiden etiketeissä elävät uusi ja wanha Turku.

–Nämä tuotteet on ideoitu yhteistyössä Visit Turun kanssa. Haluamme tarjota maistuvan, helposti kuljetettavan ja hyvin säilyvän makumuiston Turusta. Koska tuotteet on omistettu Turulle, ne tuodaan myyntiin Turun päivän viikonloppuna, eli 18-19. syyskuuta, kertoo MBakeryn yrittäjä Mikko Hietala.

–Turku on niin upea ruokakaupunki, että se ansaitsee ilman muuta oman nimikkosuklaan, Hietala sanoo.

Ruoka ja paikalliset maut ovat tärkeitä matkailijoille, ja yhä useampi haluaa myös ostaa kotiin viemisikseen ruokatuotteita, sanoo Turun kaupungin kehityspäällikkö Päivi Pohjolainen.

­–Hyvä ruokamatkamuisto on paitsi säilyvä ja korkealaatuinen, se myös kertoo tarinan Turusta, raaka-aineesta, paikallisuudesta ja tuotteen takana olevasta yrityksestä, summaa Pohjolainen.

Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenoja painottaa, että Turulle omistetut uutuustuotteet ovat osa pitkäjänteistä yhteistyötä.

–Mikko Hietala suunnitteli suositun Kiss My Turku -leivoksen vuonna 2015, ja MBakery on sen jälkeen ollut mukana Eat My Turku -hankkeen työpajoissa, joissa on suunniteltu ruokamatkamuistoja Turulle yhdessä alueen yrittäjien kanssa. Näitä tuotteita on testattu ja kehitetty todella pitkäjänteisesti, jotta kaikki on vimpan päälle – kuten nyt on!

Hirvenoja pitää tärkeänä sitä, että Turusta voi ostaa paikallisten yritysten valmistamia ruokamatkamuistoja.

–Turusta pitää jäädä makea maku suuhun!

Turku-tuotteet ovat ensimmäiset tulokkaat MBakeryn uudessa makeistuotteiden sarjassa. Sarja täydentyy neljällä suklaalevyllä ja neljällä suklaa-lakritsipallomaulla vielä syys-lokakuun aikana. Tuotteet on suunnattu loppuvuoden herkuttelukauteen ja ne sopivat erinomaisesti lahjaksi.

Turun Mälikkälässä toimiva leipomo MBakery täytti tänä vuonna yhdeksän vuotta. Yrityksen tuotevalikoima on laaja, ja siihen kuuluu kakkuja, leivoksia ja pullia, juureen leivottua leipää ja muita suolaisia tuotteita, sekä suklaatuotteita ja jäätelöitä. MBakeryllä on Turun kauppahallissa kahvila Piece of Cake ja ravintola MBistro sekä kauppakeskus Myllyssä kahvila Take the Cake. Viime vuonna MBakery avasi verkkokaupan. MBakery työllistää Turun alueella 25 henkilöä.

Uudet Turku-tuotteet ovat myynnissä MBakeryn omissa pisteissä ja MBakeryn verkkokaupassa. Tuotteet tulevat myymälöihin lauantaina 18.9. ja verkkokauppaan maanantaina 20.9.

MBakery haluaa tarjota palasen aitoa Turkua herkullisen, käsintehdyn Turku-suklaan muodossa. Turkulainen leipomo MBakery tuo Turun päivän...

Lue lisää

Mikä jäätelömaku on suosikkisi? Perinteinen vanilja, pirteä mango, klassinen pistaasi tai oletko niin villillä tuulella, että...

Lue lisää

Vain parasta äideille! MBakery tarjoaa äitienpäivään monta herkullista vaihtoehtoa. Tarjolla on ihana take away -brunssi, herkullinen...

Lue lisää