LEIVOKSET - MBakery - Leipomo

MBakeryn leivokset

Leivoksemme ovat paitsi kauniita, myös herkullisia.
Valitse suosikkisi – tai yhdistele tilaukseesi useampaa makua.
Tilaa leivokset näppärästi verkkokaupastamme!

Samppanja-tryffelileivos

Jokaisen suklaan - ja samppanjan - ystävän lempileivos kätkee sisäänsä täyteläistä suklaata, samppanjamoussea ja hilloa. Tämä herkullinen leivos on ollut MBakeryn valikoimassa alusta alkaen! Laktoositon, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Hasselpähkinäleivos

MBakeryn hasselpähkinäleivos on pehmeän pähkinäinen ja suklainen herkku, joka on koristeltu ylellisillä kultahippusilla. Tämä herkku on jokaisen suklaanystävän uusi suosikki! Vähälaktoosinen.

Limoncello-leivos

Tämän leivoksen hienostunut makumaailma tuo mieleen keväisen Italian. Tyylikäässä leivoksessa yhdistyvät suklainen kakkupohja ja aitoa Limoncello-likööriä sisältävä täyte. Vähälaktoosinen, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Vegaaninen mangoleivos

Tämä keltainen herkkupala maistuu raikkaalta mangolta, ja on kaiken muun hyvän lisäksi myös vegaaninen! Kaunis kiillepinta ja mangopalat viimeistelevät kokonaisuuden. Vegaaninen, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Tummasuklaa-vadelmaleivos

MBakeryn tummasuklaa-vadelmaleivos sisältää tummaa ja täyteläistä belgialaista suklaata, vadelmavanukasta ja tummaa kakkupohjaa. Laktoositon, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Vegaaninen mansikkaherkku

Tämä herkku sopii melkein kaikille! Suklaakupponen, jonka täytteenä on herkullista mansikkamoussea ja mansikkahilloketta, koristeena marjoja ja suklaata. Vegaaninen, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Perunaleivos

Perunaleivos on klassikkotuote, jossa maistuvat tuhti suklaa ja rommi. MBakeryn versio perunaleivoksesta on keräänyt paljon kehuja, sillä makua siitä ei ainakaan puutu! Vähälaktoosinen.

Kultakinuskileivos

Mbakery -Leivos