Kakut - MBakery - Leipomo

MBakeryn kakut

Tässä ovat herkulliset ja värikkäät kakkumme.
Klassista vai modernia, suklaata vai marjoja? Sinä päätät!

Tee kakkutilaus verkkokaupastamme!

MBakeryn kakkuvalikoiman pyöreitä kakkuja on saatavana viiden, kymmenen ja 20 hengen kakkuina,
tilausaika on 1-3 päivää.
Kymmenen hengen kakun voi tilata myös lisämaksusta valmiiksi paloiteltuna versiona.

Pitemmällä tilausajalla (1-2 viikkoa) on mahdollista saada kakkuja 25, 30 ja 40 hengelle mitoitettuna.
Kakkuja voi tilata myös levykakkuina ja niitä voi muokata erityisruokavalioihin sopiviksi.

Huom: vaikka valmistamme tuotteita gluteenittomista raaka-aineista, samoissa tiloissa käsitellään myös viljatuotteita.

Tyrni-juustokakku

Tämä kakku on MBakeryn kunnianosoitus tyrnimarjalle, joka on yksi kylmän Pohjolan arvomarjoista. Tässä raikkaassa kakussa tyrni on arvoisessaan asemassa. Laktoositon, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Sacherkakku

Tuttu klassikkokakku on saanut MBakeryn käsittelyssä korean ulkokuoren ja uuden reseptiikan. Pehmeä suklaamousse ja makea aprikoosihillo yhdistettynä suklaiseen kakkupohjaan tekevät tästä kakusta juuri oikealla tavalla täyteläisen. Jokaisen suklaan ystävän suosikki! Laktoositon, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Tiramisu

Tee makumatka Roomaan! Tiramisu on klassikkokakku aikuiseen makuun. Aidolla Amaretto-liköörillä sekä Mascarpone-juustolla maustettu kakku hakee vertaistaan. Mbakeryn tiramisun mehevyyden takaa kakun kostutukseen käytettävä tuore kahvi. Laktoositon.

Villit marjat -kakku

Villit marjat -moussekakku tuo juhlapöytään raikkaan tuulahduksen. Tämän kakun ulkonäkö on moderni ja sen makumaailma koko perheelle mieluinen. Villit marjat -kakussa mansikka, mustikka ja vadelma yhdistyvät gluteenittomaan suklaiseen kakkupohjaan. Laktoositon, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Tummasuklaa-vadelmakakku

Tämä kakku on yksi MBakeryn klassikkotuotteita, ja se on ollut valikoimissa koko ajan - eli vuodesta 2012 asti! Tässä kakussa yhdistyvät tummasuklaamousse ja raikas vadelmavanukas. Makuyhdistelmä hurmaa niin aikuiset kuin lapsetkin. Laktoositon.

Lime-valkosuklaakakku

MBakeryn suosittu lime-valkosuklaakakku sisältää herkullista valkosuklaamoussea ja raikasta limevanukasta. Limekakun kakkupohja on gluteeniton. Lime-valkosuklaakakku on vähälaktoosinen ja se on leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Mango-juustokakku

MBakeryn juustokakku on raikas, sopivan täyteläinen - ja tietenkin herkullinen. Keksipohja, mangohilloke ja juustokakkutäyte muodostavat yhdistelmän, joka maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin. Laktoositon.

Porkkanakakku

Mehevän maistuva, piirakkamainen kakku! Klassisen porkkanakakkupohjan kruunaavat suussasulava tuorejuustokuorrute ja hilpeät porkkanakoristeet. Porkkanakakkua on saatavana vain viiden ja kymmenen hengen kakkuina. Laktoositon.

Rocky road -kakku

Tämä amerikkalainen klassikkokakku on tuhdin suklainen koko perheen herkku, joka ei jätä ketään kylmäksi! Rocky road -kakussa maistuvat suklaa, keksit, mud cake -pohja, pähkinät ja vaahtokarkit. Rocky road -kakkua on saatavana vain viiden ja kymmenen hengen kakkuina. Laktoositon.

Browniekakku

MBakeryn browniekakku on todellinen suklaanystävän unelma! Tästä suklaisessa kakussa mehevä gluteeniton suklaabrowniepohja on päällystetty suklaatryffelillä ja suklaapaloilla. Browniekakkua on saatavana vain viiden hengen kakkuna. Vähälaktoosinen, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.