Piece of Cake - MBakery - Leipomo

Mbakery - Piece of Cake

Upea kahvila keskellä kaupunkia!

Tervetuloa

Turun Kauppahalli

Eerikinkatu 16 H, 20100 Turku
Katso kartta »

Kahvilan
aukioloajat

Piece of Cake -kahvila
on avoinna
ma-pe kello 10-16
ja lauantaisin 8-16

 

Huom: kahvilamme
on ajalla 8.-28.3
avoinna ma-la klo 10-16,
ja voit ostaa meiltä tuotteita mukaan.

MBistron
aukioloajat

MBistro -ravintola
on avoinna  ma-pe kello 10.30-14
ja lauantaisin 8-15

MBistron lounas ja lauantaibrunssi
take awayna ajalla 8.-28.3

LOUNASLISTA »

Ota yhteyttä

040 047 4998

Seuraa meitä
Instagramissa: Piece of Cake
Facebookissa: Piece of Cake

Mbakery - Take the Cake

Kakkubuffet
– perjantain kohokohta!

Turun kauppahallista löytyvä Piece of Cake -kahvila tarjoaa joka perjantai kello 10-17.30 herkullisen kakkubuffetin, jossa voi herkutella MBakeryn kakuilla.

Kakkubuffetin hinta on 14 euroa, ja hintaan sisältyy kahvi tai tee – tai 15 euroa, jolloin hintaan sisältyy erikoiskahvi tai jäätee.

Tervetuloa!

M Bistro on Kauppahallin uusi ravintola!

M Bistro tarjoaa herkullista lounasta joka arkipäivä kello 11-14- Lounaslistalta löytyy vaihdellen muun muassa ruokaisia salaatteja ja herkullisia pastoja ja risottoja.
M Bistron ruokalistat suunnittelee MKitchen & Cafen keittiöpäällikkö Sirpa Heikkilä.

Lauantaisin M Bistrossa on tarjolla all day breakfast hintaan 19,90 €. Kokonaisuuteen kuuluu muun muassa juustoja, leikkeleitä, kasviksia, MBakeryn juurileipää, munakasta ja loimulohta.

Tutustu lounaslistaamme »

Monipuolinen kahvila keskellä kaupunkia!

Turkulaisen leipomo MBakeryn kahvila Piece of Cake – MBakery Café sijaitsee Turun kauppahallissa, Linnankadun puoleisessa päädyssä. Poikkea meille nauttimaan suolaisista ja makeista herkuista – ja osta herkkuja myös kotiin vietäväksi!

Turun Kauppahallin olut

Turun Kauppahallin ja Kakola Brewing Company:n kanssa yhteistyössä tehty Helles Lager on yksinoikeudella myynnissä vain meillä Piece of Cakella ja kahvila-ravintolassamme M Kitchen & Cafélla. Joko olet maistanut?

Erikoiskahvit

Nauti erikoiskahvejamme paikan päällä tai mukaan otettuna. Kahvimme ovat laadukkaita Johan & Nyströnin kahvia, joista loihdimme tietenkin niin pannukahvit kuin erikoiskahvitkin. Kaikki valikoimamme kahvit voimme valmistaa myös vegaanisena!

Browniekakku

MBakeryn browniekakku on todellinen suklaanystävän unelma! Tästä suklaisessa kakussa mehevä gluteeniton suklaabrowniepohja on päällystetty suklaatryffelillä ja suklaapaloilla. Browniekakkua on saatavana vain viiden hengen kakkuna. Vähälaktoosinen, leivottu gluteenittomista raaka-aineista.

Tuoretta leipää

Tiedäthän, että meille tulee joka päivä tuoretta juureen leivottua leipää omalta leipomoltamme MBakerylta? Nappaa siis herkullinen leipä mukaan kotiin kahvittelujen päätteeksi!

Uusin blogikirjoitus

Jätä viesti!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.