Ideanikkari ja analyysisetä – Mira ja Jorma luotsaavat nyt yhdessä Myllyn Take the Cake -kahvilaa - MBakery - Leipomo

Ideanikkari ja analyysisetä – Mira ja Jorma luotsaavat nyt yhdessä Myllyn Take the Cake -kahvilaa

Värikkäitä kakkupaloja, herkullisia täytettyjä leipiä, valtavia marenkeja ja laaja valikoima jäätelöitä. Kauppakeskus Myllyn toisessa kerroksessa sijaitseva Take the Cake on yrittäjävetoinen kahvila, joka tarjoaa laajan valikoiman turkulaisen MBakery-leipomon laadukkaita tuotteita.

Vuodesta 2015 asti Myllyssä toiminutta Take the Cake -kahvilaa on tähän asti pyörittänyt yrittäjä Jorma Tytykoski. Nyt hänen rinnalleen yrittäjäksi on ryhtynyt myös kahvilan pitkäaikainen työntekijä Mira Järveläinen.

Päätös lähteä yrittäjäksi kypsyi Järveläisen mielessä koronavuoden aikana.

–Juttelimme vuoden mittaan Jorman kanssa monta kertaa siitä, että mitä haluaisimme tehdä isona, ja mitä kumpikin aikoo tehdä koronan jälkeen. Molemmat totesimme, että haluamme tehdä juuri tätä, pyörittää juuri tätä kahvilaa juuri tässä paikassa. Olen työskennellyt täällä alusta asti ja satsannut tähän paljon, joten haluan että kahvila menestyy, Järveläinen kertoo.

Hän pitää kahvilan suosion salaisuutena erinomaista kahvia, laadukkaita tuotteita ja kahvilan rentoa ja mukavaa ilmapiiriä.

Järveläinen on koulutukseltaan sisustusartesaani, ja kahvilan tänä keväänä uudistuva ilme onkin pitkälti hänen käsialaansa. Toinen Järvelän intohimo on laadukas kahvi, jonka saloihin hän on sukeltanut opiskelemalla alaa työn ohella.

–Miran mukaantulo yritykseen helpottaa minua valtavasti, koska se tuo niin paljon joustavuutta toimintaamme, Tytykoski kehuu.

–Olemme myös hyvällä tavalla erilaiset: Mira on ideanikkari ja minä olen se analyysisetä. Mira keksii, mitä kaikkea voisi toteuttaa, minä taas olen se kirstunvartija joka sanoo, mikä on mahdollista, Tytykoski nauraa.

Molemmat yrittäjät kehuvat Myllyä loistavaksi paikaksi kahvilalle.

–Täällä olemme osa kokonaisuutta, ja meillä on 1500 työkaveria! Myllyssä otetaan myös hienosti huomioon yrittäjien tarpeet ja kuunnellaan heitä.

Värikkäitä kakkupaloja, herkullisia täytettyjä leipiä, valtavia marenkeja ja laaja valikoima jäätelöitä. Kauppakeskus Myllyn toisessa kerroksessa sijaitseva...

Lue lisää

Tyylikkäitä erikoiskahveja, herkullisia kakkupaloja, ruokaisia parillaleipiä, värikkäitä macaronseja ja paljon muuta. Kauppakeskus Myllyn länsipäädyn kakkoskerroksessa sijaitseva...

Lue lisää