Pirteä Take the Cake -kahvila on avoinna Myllyssä joka päivä - MBakery - Leipomo

Pirteä Take the Cake -kahvila on avoinna Myllyssä joka päivä

Tyylikkäitä erikoiskahveja, herkullisia kakkupaloja, ruokaisia parillaleipiä, värikkäitä macaronseja ja paljon muuta.

Kauppakeskus Myllyn länsipäädyn kakkoskerroksessa sijaitseva kahvila Take the Cake on tunnettu monipuolisesta valikoimastaan ja pirteästä asiakaspalvelustaan. Take the Cake on avoinna joka päivä maanantaista sunnuntaihin.

– Tuotteemme  tulevat leipomo MBakerystä, joka sijaitsee Turun Mälikkälässä, vain muutaman kilometrin päässä kahvilastamme. Kaikki on siis paikallista – ja taatusti tuoretta, kertoo Take the Cake -kahvilan apulaisravintolapäällikkö Mira Järveläinen.

Moni asiakas on toivonut valikoimaamme ruokaisaa salaattia, ja nyt toiveisiin on vastattu, Järveläinen iloitsee.

Take the Cakessa on nyt myynnissä salaatteja tiistaista perjantaihin, ja niiden valikoima vaihtuu päivittäin. Salaatit valmistaa turkulainen M Kitchen & Café -ravintola, ja salaatin voi halutessaan ottaa helposti myös mukaansa, sillä ne on pakattu valmiiksi rasiaan.

Järveläinen kertoo, että salaatit on otettu ilolla vastaan, ja niistä on tullut paljon kehuja. Toinen asiakkaiden suosikki suolaisista tuotteista ovat lämpimät parillaleivät, joita on myynnissä useammalla eri täytteellä.

Take the Caken asiakkaat rakastavat myös makeita tuotteita, kuten herkullisia kakkupaloja, trendikkäitä macaronseja ja MBakeryn omatekoisia jäätelöitä, joita käytetään myös pirtelöissä.

Take the Caken loppuviikkoa sulostuttaa kakkubuffet, joka on myynnissä perjantaisin. Kakkubuffettiin voi valita kahvilan tiskistä kolme mieleistään kakkupalaa sekä kahvin tai teen kiinteään 14 euron hintaan. Jos kolmen palan jälkeen vielä jaksaa, kakkua saa santsata lisää palan kerrallaan.

Halutessaan kakkubuffasta saa vielä ylellisemmän euron lisähintaan – tällöin kokonaisuuteen voi lisätä erikoisjuoman, kuten erikoiskahvin, jääteen tai kaakaon kermavaahdolla.

Kakkubuffet on suosittu ja odotettu tapaus, ja silloin meillä on aina kunnon vipinä!

Järveläinen kertoo, että Take the Cake -kahvilan asiakaskunta on todella laaja, ja asiakkaina on niin lapsiperheitä, nuoria kuin ikäihmisiäkin.

Saamme paljon kiitosta laajasta valikoimastamme, sillä meiltä löytyy jokaiselle jotakin! Meiltä voi ostaa myös tuotteita mukaan ja herkutella niillä kotona.

Take the Cake -kahvila on avoinna arkisin kello 10-21, lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-19. Löydät Take the Caken myös Facebookista ja Instagramista!
Kauppakeskus Myllyn nettisivut löydät täältä!

Värikkäitä kakkupaloja, herkullisia täytettyjä leipiä, valtavia marenkeja ja laaja valikoima jäätelöitä. Kauppakeskus Myllyn toisessa kerroksessa sijaitseva...

Lue lisää

Tyylikkäitä erikoiskahveja, herkullisia kakkupaloja, ruokaisia parillaleipiä, värikkäitä macaronseja ja paljon muuta. Kauppakeskus Myllyn länsipäädyn kakkoskerroksessa sijaitseva...

Lue lisää