Leivoskeidas keskellä kaupunkia – Kauppahallin ihana Piece of Cake -kahvila - MBakery - Leipomo

Leivoskeidas keskellä kaupunkia – Kauppahallin ihana Piece of Cake -kahvila

Tunnelmallisen Turun kauppahallin Eerikinkadun puoleisesta päädystä löytyy tyylikäs Piece of Cake -kahvila, joka tarjoilee monipuolisen valikoiman suolaisia ja makeita herkkuja.

Piece of Cake-kahvilasta löydät MBakeryn herkullisia tuotteita: upeita kakkuja, ihania leivoksia sekä monenlaista suolaista purtavaa aina salaateista täytettyihin leipiin. Kahvilasta voit ostaa myös mukaasi MBakeryn tuotteita – ja myynnissä on myös aina tuoretta, samana aamuna leivottua MBakeryn leipää.

Piece of Caken asiakkaiden suosikkeja ovat maistuvat erikoiskahvit, lisäksi kahvilassa voi nauttia myös lasillisen kuohuvaa tai maistella Kauppahallin omaa olutta.
Turun kauppahallissa sijaitseva Piece of Cake on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-18 ja lauantaisin kello 10-16.

Viikon kohokohta on perjantaisin toteutettava kakkubuffet, jossa pääsee herkuttelemaan MBakeryn kakuilla kello 10-17.30 välisenä aikana.

Kakkubuffetin hinta on 14 euroa, ja hintaan sisältyy kolme palaa kakkua sekä kahvi tai tee – tai 15 euroa, jolloin hintaan sisältyy erikoiskahvi tai jäätee. Kakkubuffetissa on lupa santsata, jos jaksaa!

Piece of Cake -kahvilasta löytyy myös ratkaisu aamupäivän tai iltapäivän pikkunälkään – ja ratkaisun nimi on hiukopala. Kokonaisuuteen kuuluu täytetty leipä (täytteenä mausteista kanaa tai paahdettuja kasviksia ja pestoa), päivän fruitie tai smoothie sekä luomukahvi tai tee. Hiukopalan hinta on 9 €.

MBakery Cafe – Piece of Cake
(Eerikinkatu 16, Turun kauppahalli)
Avoinna ma-pe klo 10-18, la klo 10-16.

Joko seuraat Piece of Cakea Instagramissa ja Facebookissa? Järjestämme kilpailuja, jaamme hauskoja hetkia ja kerromme uutuuksista, joten muista seurata meitä!

Tunnelmallisen Turun kauppahallin Eerikinkadun puoleisesta päädystä löytyy tyylikäs Piece of Cake -kahvila, joka tarjoilee monipuolisen valikoiman...

Lue lisää