Turun kauppahalli sai uuden ravintolan: M Bistro avautui - MBakery - Leipomo

Turun kauppahalli sai uuden ravintolan: M Bistro avautui

Turun Kauppahallin ruokamaailman tarjonta monipuolistui entisestään, kun turkulainen MBakery-leipomo avasi Kauppahallissa toimivan kahvilansa yhteyteen M Bistro -ravintolan perjantaina 13.11.

Uusi M Bistro -ravintola on avoinna kuutena päivänä viikossa, kuten kauppahallikin. Arkisin M Bistro tarjoaa lounasta kello 11-14, lauantaisin tarjolla on all day breakfast.

M Bistro tarjoaa cross kitchen -henkistä ruokaa ja makuja maailmalta, mutta raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja tulevat lähialueelta.

M Bistron ruokalistat suunnittelee Aurajokirannassa toimivan M Kitchen & Cafen keittiöpäällikkö Sirpa Heikkilä. Hän on kiinnostunut ruuan vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin, ja haluaa, että M Bistron ja M Kitchenin ruoka on ravitsevaa, maistuvaa ja värikästä. Heikkilä hyödyntää mielellään annoksissa sesongin kasviksia ja etsii kiinnostavia makuyhdistelmiä, joilla ilahduttaa asiakkaita.

– Palaamme tavallaan nyt juurillemme, sillä Kauppahallin kahvilassamme oli alkuvuosina lounastarjontaa. Nyt päätimme tehdä isomman muutoksen toimintaan, ja remontoimme aiemmin leipämyymälänä toimineen osan kahvilaa bistroksi, kertoo MBakeryn yrittäjä Mikko Hietala.

 

Asiakkaat voivat ruokailla bistron tiskillä tai kauppahallin ruokamaailman yhteisessä tilassa.

M Bistron lounaslistalla on päivittäin kaksi eri vaihtoehtoa, ja valikoimasta löytyy muun muassa risottoja, pastoja ja salaatteja. Lounaan voi ostaa myös mukaansa.

– Take away -annosten suosio on kasvanut huomattavasti tämän vuoden aikana. Lanseerasimme tänä vuonna myös leipomomme oman take away -brunssin, jota on myyty esimerkiksi monina juhlapäivinä. Sen suosio on ylittänyt kaikki odotuksemme, kertoo Hietala.

Mikko Hietalan yhdeksän vuotta sitten perustama MBakery on turkulainen leipomo. MBakeryn tuotteet leivotaan Turun Mälikkälässä. Leipomomyymälän lisäksi MBakeryllä on kahvilat Turun kauppahallissa ja kauppakeskus Myllyssä, uusi M Bistro kauppahallissa ja kahvila-ravintola M Kitchen & Cafe, joka toimii Aboa Vetus Ars Nova -museoiden yhteydessä Turun jokirannassa. MBakery avasi tänä vuonna myös verkkokaupan.

Kaksi turkulaista, laadukkaista tuotteistaan tunnettua yritystä on yhdistänyt voimansa lanseeratakseen kunnianosoituksen piispanmunkille eli piispikselle. Asiakkaat voivat...

Lue lisää

Turkulainen leipomo MBakery tuo markkinoille maistuvan uutuuden: ruispalaleivän, joka on valmistettu suomalaisesta rukiista. Leipä on valmiiksi...

Lue lisää

Turku saa oman, herkullisen nimikkopullan, jota koristaa suklainen Turun vaakuna. Uusi nimikkoleivonnainen on MBakeryn rakkaudenosoitus Turulle....

Lue lisää