Turku-pulla on nyt täällä! - MBakery - Leipomo

Turku-pulla on nyt täällä!

Turku saa oman, herkullisen nimikkopullan, jota koristaa suklainen Turun vaakuna. Uusi nimikkoleivonnainen on MBakeryn rakkaudenosoitus Turulle.

Tänään maanantaina lanseerataan Turulle nimikkoleivonnainen, jonka myötä Turku maistuu nyt paremmalta kuin koskaan. Turkulaisen leipomo MBakeryn valmistamassa Turku-pullassa on pehmeän pullan välissä Turku-suklaalla maustettua kinuskikermaa ja päällä suklainen Turun vaakuna.

Turun pormestari Minna Arve toivoo herkulle pitkää ikää.

­–Pulla tekee ihmiselle hyvää, Turku-pulla vielä parempaa, sanoo Arve.

Turku-pullan on kehittänyt leipomo MBakeryn yrittäjä Mikko Hietala.

–Kun mietimme leipomolla uusia tuotteita täksi kevääksi, luin samalla asiakkaidemme lähettämiä viestejä. Yhtäkkiä keksin, että meidän pitää yhdistää supersuosittu Turku-suklaa ja leipomomme omatekoinen pulla. Kuten sanonta sanoo, kun yhdistää kaksi erinomaista, lopputulos ei voi olla muuta kuin loistava!

Turku-pulla jää pysyväksi tuotteeksi MBakeryn valikoimaan. Se on jatkoa supersuosituille Turku-suklaille, jotka lanseerattiin viime syksynä, Turun päivänä. Hietala iloitsee siitä, että asiakkaat ovat ottaneet Turku-suklaalevyn ja Turku-suklaapallot omakseen, ja niitä myydään lähestulkoon niin paljon kuin MBakery ehtii niitä käsityönä valmistaa.
– Turku-tuotteiden suosio on yllättänyt meidät kaikki! Esimerkiksi joulun alla veimme aamuisin kuorman suklaata kahviloihimme, ja iltaan mennessä kaikki oli myyty, Hietala naurahtaa.

Turku-pullia koristaa suklainen Turun vaakuna.

MBakeryn Turku-suklaatuotteet on ideoitu yhteistyössä Visit Turun kanssa.

Saatuaan idean Turku-pullasta Hietala oli yhteydessä Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenojaan. Tämä näki heti tuotteessa valtavaa potentiaalia.

–On erittäin tärkeää, että Turusta voi ostaa paikallisten yritysten valmistamia ruokamatkamuistoja, ja että uusia tuotteita kehitellään koko ajan lisää, Hirvenoja sanoo.

MBakery ja Visit Turku ovat tehneet pitkäjänteistä yhteistyötä: Hietala suunnitteli suositun Kiss My Turku -leivoksen vuonna 2015 ja MBakery on ollut mukana Eat My Turku -hankkeen työpajoissa, joissa on suunniteltu ruokamatkamuistoja Turulle.


Turku-pullat tulevat myyntiin maanantaina 24.1. Tuotteita on myynnissä MBakeryn omissa pisteissä ja MBakeryn verkkokaupassa sekä tällä hetkellä näissä kaupoissa: K-Citymarket Länsikeskus, K-Citymarket Kupittaa, K-Supermarket Nummenpakka, K-Market Vähä-Heikkilä. Pullaa on myöhemmin tulossa myös Turun Osuuskaupan valikoimiin.

MBakeryn yrittäjä Mikko Hietala päätti yhdistää asiakkaiden rakastaman Turku-suklaan pehmeään pullaan.

 

Kaksi turkulaista, laadukkaista tuotteistaan tunnettua yritystä on yhdistänyt voimansa lanseeratakseen kunnianosoituksen piispanmunkille eli piispikselle. Asiakkaat voivat...

Lue lisää

Turkulainen leipomo MBakery tuo markkinoille maistuvan uutuuden: ruispalaleivän, joka on valmistettu suomalaisesta rukiista. Leipä on valmiiksi...

Lue lisää

Turku saa oman, herkullisen nimikkopullan, jota koristaa suklainen Turun vaakuna. Uusi nimikkoleivonnainen on MBakeryn rakkaudenosoitus Turulle....

Lue lisää