Burgereita, brunssia ja salaatteja - M Kitchen terasseineen avautuu taas - MBakery - Leipomo

Burgereita, brunssia ja salaatteja – M Kitchen terasseineen avautuu taas

Suosittu M Kitchen & Cafe -ravintola avautuu tauon jälkeen lauantaina 6.6.
Turun Aurajokirannassa sijaitseva ravintola on avoinna tiistaista lauantaihin kello 11-18. Arkisin tarjolla on ruoka-annoksia vaihtuvalta listalta, lauantaisin luvassa on brunsseja kahdessa kattauksessa, kello 11 ja 13 alkaen.

Yrittäjä Katja Nurmi odottaa malttamattomana ravintolan avaamista.

– Ihanaa, kun asiakkaat saavat taas tulla ravintolaamme! Olemme pitkään suunnitelleet sitä, että kokeilisimme aukioloa iltaisin, ja nyt toteutamme sen. M Kitchen on tilana väljä, joten se toimii tällaisenakin ajankohtana aivan loistavasti. Lisäksi meillä on upea, suojaisa, aurinkoinen terassi, jossa on satakunta paikkaa. Toivon, että saamme oikein aurinkoisen ja lämpimän kesän, niin asiakkaat pääsevät nauttimaan kesästä terassillamme, Nurmi sanoo.

– Kesälistallamme on todennäköisesti kaupungin kaunein kukkasalaatti ja muun muassa herkullisia burgereita, kertoo Nurmi. Annoksia voi ostaa myös mukaan.

Kuvassa M Kitchenin ihania kukka-caesarsalaatteja esittelemässä MBakeryn yrittäjä Mikko Hietala ja M Kitchenin yrittäjä Katja Nurmi.

M Kitchenin lounassalaatteja voi jatkossakin ostaa myös MBakeryn kahviloista: Turun kauppahallin Piece of Cakesta ja kauppakeskus Myllyssä sijaitsevasta Take the Cake -kahvilasta. Tätä yhteistyötä aiotaan jatkaa.

– Mukaan otettavat lounassalaatit ovat näppäriä näin kesällä! Vaikka asiakkaat saavatkin taas tulla kahviloihin ja ravintoloihin, moni haluaa ehkä jatkossakin suosia take awayta tai viedä ruokaa vaikkapa jollekin riskiryhmään kuuluvalle, miettii Nurmi.

Lisätietoja brunsseista ja lounaslistat löydät M Kitchen & Cafen nettisivuilta

 

Kaksi turkulaista, laadukkaista tuotteistaan tunnettua yritystä on yhdistänyt voimansa lanseeratakseen kunnianosoituksen piispanmunkille eli piispikselle. Asiakkaat voivat...

Lue lisää

Turkulainen leipomo MBakery tuo markkinoille maistuvan uutuuden: ruispalaleivän, joka on valmistettu suomalaisesta rukiista. Leipä on valmiiksi...

Lue lisää

Turku saa oman, herkullisen nimikkopullan, jota koristaa suklainen Turun vaakuna. Uusi nimikkoleivonnainen on MBakeryn rakkaudenosoitus Turulle....

Lue lisää